Cena organiziranih aktivnih počitnic za otroke

Organizirane aktivne počitnice za otroke so ena izmed zadev, po katerih poteka veliko povpraševanja, saj se izredno veliko staršev odloča za rezervacijo tovrstnih počitnic, saj tako otroci pridejo do neke zabavne in poučne izkušnje, hkrati pa si tudi starši lahko vzamejo malo premora ali pa se v tem času fokusirajo na druge zadeve, za katere običajno nimajo čas. Ko veste, da ste otroka vpisali v neke organizirane aktivne počitnice, kot je npr. kamp oz. tabor za otroke, je jasno, da bo za otroke poskrbljeno.

Kakšna je cena organiziranih aktivnih počitnic za otroke?

Glede na to, da se ponudba razlikuje, tako v smislu lokacije, kot tudi dolžine in na splošno programa, ki se ga izvaja v okviru takšnih počitnic, je potrebno preveriti cene od ponudnika do ponudnika. Cene aktivnih počitnic za otroke lahko variirajo.

Moja izkušnja s ceno organiziranih aktivnih počitnic je pri ponudniku Impulz sport. Preko tega ponudnika sem namreč rezervirala termin za počitnice v Bohinju in sem dobila termin po promocijski ceni, ki je znašala 330€, pri čemer pa se nato ob več otrok iz iste družine uveljavlja tudi določen popust.

Kaj vse je bilo vključeno v ceno izbranih aktivnih počitnic?

Zgoraj omenjena cena je vključevala dopoldanske, popoldanske in večerne aktivnosti po programu, vključno z rekviziti; avtobusni prevoz; polni penzion; sveže napitke in sveže sadje; strokovno vodenje in podporo otroku; slikovni album v digitalni obliki in pa kratek filmček za spomin.

Če se tudi vam vse to sliši tako dobro kot meni, potem svetujem, da preverite ponudbo Impulz sport in tudi vi rezervirate termin za vaše otroke.