Ponudba adrenalinskih športov na priljubljeni turistični destinaciji Bled

Bled je priljubljeno turistično mesto, iz strani domačinov in tujcev, ki poleg čudovite narave za aktivno preživljanje časa ali pa sprostitev, nudi tudi raznovrstne adrenalinske športe, ki navdušujejo. Verjamem, da je Bled ena izmed destinacij, ki ste jo morda že večkrat obiskali, a kljub temu ni dolgočasna in nikoli ne razočara.

Vas morda zanima ponudba nekoliko bolj adrenalinskih izkušenj na Bledu oziroma v okolici le tega?

Padanje v tandemu, kajakaštvo, rafting in soteskanje so gotovo ene izmed tistih aktivnosti, ki po žilah sprostijo nekoliko več adrenalina. Res je, da je doživljanje nečesa kot adrenalinskega zelo subjektivna zadeva, tako da bi se morda komu zdela že ježa konjev adrenalinska, med tem ko bo drugim tudi soteskanje nekaj povsem neadrenalinskega.

Skratka, zgoraj naštete opcije so definitivno ene izmed tistih, ki se vam jih splača preveriti, če vas pot zanese v omenjene konce. Soteskanje je namreč nepozabna triurna izkušnja, ki v vas v bistvu vodi v odkrivanje in sledenje kristalno čisti vodi. Gre za nov, običajno nedostopen svet, ki vam omogoča vse od plavanja, do skakanja, drsenja po naravnih toboganih in podobno. Za marsikoga je to prava adrenalinska izkušnja in tudi zame je bila.

Preko katerega ponudnika sem si jaz zagotovil obisk izbrane adrenalinske izkušnje?

Jaz sem za soteskanje termin zase uredil kar preko ponudnika Eco River Camp, ki je sicer tudi ponudnik kampiranja in različnih športnih, bolj in manj adrenalinskih aktivnosti. Predlagam vam, da obiščete njihovo spletno stran in tudi vi preverite ponudbo.