Najem kompletne projekcijske opreme

Če potrebujemo projekcijsko opremo za pripravo projekcije, je v mnogih primerih najboljša rešitev izposoja. Projektor je namreč precej drag, poleg tega pa potrebujemo še celo vrsto drugih kosov opreme, ki poskrbijo za optimalne rezultate. Pametno je torej poiskati ponudnika, ki ima na voljo za izposojo projektorje, poleg tega pa nudi v najem projekcijska platna in drugo nujno opremo.


Kaj je vključeno v ponudbi?

Če se izposoja projektor, je gotovo vključena vsaj tista najbolj osnovna oprema, ki jo potrebujemo za uporabo naprave. Priložen mora biti napajalni kabel za projektor, pričakuje pa se, da je zraven tudi vsaj en kabel za povezavo projektorja z računalnikom oziroma drugo napravo, ki bo služila kot vir projekcije. Na tem področju že lahko pride do preglavic, če ta kabel ni pravi, saj imajo tako projektorji kot računalniki različne priključke in med seboj niso vedno enostavno združljivi. Dober ponudnik izposoje bo to predvidel in priložil različne kable in po potrebi tudi pretvornike.

Zgoraj omenjeno velja za praktično vsako izposojo projektorja. V nekaterih primerih je to dovolj, a če iščemo izposojo kompletne opreme, pridejo v poštev le ponudniki, ki poleg projektorja nudijo v najem projekcijska platna ter drugo opremo. Le redko so ti elementi vključeni že v osnovno ponudbo, v kateri vključuje izposoja projektor in kable, tako da bo treba platno doplačati.

Ponudniki, ki ponujajo v najem projekcijska platna in projektorje, pogosto lahko poskrbijo kar za celotno tehnično izvedbo planiranega dogodka. To je včasih idealna možnost za tiste, ki povprašujejo po kompletni projekcijski opremi.