Microbe Life in House and Garden – gnojila, ki poskrbijo za vse

Ljudje imamo radi rastline, zato jih imamo tudi v bližini svojih domov, takšne in drugačne. Če želimo, da so lepe, torej prijetne tudi za oči, potem je vsekakor potrebno, da jih tudi primerno negujemo. Asociacija na nego vseh vrst rastlin in še vse, kar sodi zraven, je priljubljena znamka, ki se imenuje House and Garden. V svoji zbirki ima tudi nešteto kvalitetnih gnojil, predvsem so priljubljena gnojila, ki nosijo ime Microbe Life.

Microbe Life

Znamka House and Garden je torej priljubljena tudi zaradi izjemno kvalitetnih gnojil. Uporabljamo jih lahko prav za vse vrste rastlin, tudi za rasne medije, kamor prištevamo predvsem zemljo in t. i. kokos vlakna. Uporabna so tako za notranjo kot tudi za zunanjo uporabo. Vsa gnojila, tudi Microbe Life, moramo pred uporabo močno pretresti, da je njegovo delovanje tako čim bolj učinkovito.

Pri tovrstni rabi gnojil moramo izjemno paziti

Ker so gnojila in drugi izdelki  House and Garden izjemno učinkoviti, moramo zelo paziti pri doziranju. To pomeni, koliko gramov česa moramo dati v točno določeno količino vode. Če damo premalo ali če pretiravamo, v vsakem primeru to nikakor ni dobro za naše cvetlice.

Poleg tega pa moramo paziti tudi, kje jih hranimo. Vse izdelke House and Garden, vključno z Microbe Life, moramo hraniti izven dosega otrok. Če pa slučajno kateri od izdelkov pride v stik z očmi, ga moramo takoj začeti izpirati z veliko količino vode. V skrajnem primeru moramo poiskati tudi zdravniško pomoč.