OrthoDental vam ponuja veliko kakovostnih storitev

Ordinacija OrthoDental je v naši državi poznana po izjemno velikem številu kakovostnih storitev. Podjetje je specializirano za ortodontijo, otroško zobozdravstvo ter splošno zobozdravstvo. Obiščete ga lahko tudi preko spleta, kjer se lahko naročite na povsem brezplačni pregled.

Ambulanto OrthoDental izjemno radi obiščejo tudi najmlajši pacienti, saj jih zaposleni na zabaven, nežen ter sproščen način vodijo od mlečnih zob, prvih plombic do zdravih stalnih zob.

Na prvem mestu je tudi prijateljstvo

Zaposleni strokovnjaki v ordinaciji OrthoDental sledijo številnih vrednotam in tudi zato veljajo za izjemno uspešno in priznano podjetje. Na prvo mesto med drugim postavljajo tudi prijateljstvo. Menijo, da ljudje na sploh najbolj zaupamo svojim bližnjim. Če odrasla oseba ali otrok vedno obiskuje istega zobarja, je pomembno, da postaneta tudi prijatelja. Slednje je zlasti pomembno za otroke. Če se otroci spoprijateljijo s svojim izbranim zobozdravnikom, imajo odrasli doma z njimi manj skrbi glede nege zob.

V OrthoDentalu so mnenja, da je strah pri otrocih le izmišljotina. Če človek ne ve, da ga je lahko nekoga ali nekaj strah, potem ga ne bo. V omenjeni ambulanti lahko srečamo le nasmejane obraze, odlično vzdušje in veliko mero ljubezni do otrok. Vse to pripelje do tega, da otroci v tem primeru straha pred zobarjem sploh ne poznajo. V povezavi s tem v ordinaciji v ospredje postavljajo še preventivo. Poudarjajo, da je izjemno pomembno, da se zobki pri otrocih zdravijo že od samega začetka. Težave, ki se pojavijo kasneje, navadno že v najstništvu, naj bi bile po njihovem mnenju samo posledica nepravilne nega ter zdravljenja zob v otroštvu.

Vrhunska ortodontska ordinacija

Pri iskanju vrhunskih ortodontskih storitev na spletu bo pogosto na vrhu zobna ordinacija OrthoDental. Pri njih se lahko prijavite na prvi brezplačni pregled, kjer vam bo izkušena in strokovno podkovana ekipa najprej predstavila Invisalign. Slednji ni primeren samo za zdravljenje lažjih nepravilnosti.  V ordinaciji so v zadnjem letu uspešno pomagali več kot 300 pacientom.

Temeljitemu pregledu sledi 3D skeniranje, izdelava aparata, prevzem aparata, postopek nošenja in seveda še rezultat. Z najnovejšo digitalno tehnologijo strokovnjaki naredijo 3D posnetek zob. Slednje osupne skorajda vsakogar. Na podlagi tega se namreč lahko pokaže simulacija nasmeha po sami poravnavi zob s pomočjo nevidnega zobnega aparata oziroma Invisaligna.

Splošni zobozdravnik za odrasle

V ordinacijo OrthoDental niso vabljeni samo najmlajši in tisti, ki si želijo na hiter ter učinkovit način poravnati svoje zobe, temveč tudi tisti odrasli, ki vas na primer boli zob ali pa imate težave z dlesnimi ali pa si želite le očistiti zobni kamen.

Ordinacija vam ponuja splošnega zobarja za odrasle osebe. Na voljo so celostne obravnave zob. Strokovnjaki hitro poskrbijo, da vaše težave z zobmi izginejo, in to brez večjih bolečin.

Spletna predstavitev ordinacije OrthoDental

Zobozdravstvena ambulanta OrthoDental se lahko pohvali tudi z odlično spletno predstavitvijo. To pomeni, da lahko tudi preko spleta – na njihovi spletni strani – preverite podjetje in vse storitve, ki vam jih ponujajo. Prav tako se lahko preko spleta preprosto naročite na pregled.