Kajtanje na snegu – aktivnost, ki navdušuje

Ste že kdaj slišali za kajtanje na snegu? Vsekakor velja, da je kajtanje na snegu ena super različica tovrstnega športa. Če boste brali glede tega športa, boste sicer večkrat zasledili izraz »snowkite«. Kajt omogoča, da smučar dobi svojo osebno žičnico, saj moč vetra vodi po zasneženih poljanah ali pa celo na vrh gore. Si lahko predstavljate, da so občutki pri tem res super? Glede na to, da gre za aktivnost na snegu, pa je tudi nekako lažje, kot na vodi – konec koncev je po padcu lažje vstati na snegu kot iz vode, kajne?

Bi se morda radi udeležili začetnega tečaja kajtanja na snegu?

Začetni tečaj kajtanja na snegu je sestavljen iz teorije in tudi praktičnih vaj. Na začetku se nauči upravljati kajt, potem pa se doda smuči ali snowboard in kmalu boste lahko samostojni v aktivnosti. Več glede začetnega tečaja kajtanja na snegu lahko najdete na primer na spletni strani kanzakite.com, ki je odličen ponudnik za tovrstne storitve. Poleg začetnega tečaja, boste v ponudbi našli tudi nadaljevalni tečaj, privat ure in pa tečaj, ki se osredotoča na prehod iz vode na sneg.

Če torej tudi vas mika, da bi kmalu preizkusili kajtanje na snegu, potem vam toplo priporočam, ogled omenjene spletne strani in preveritev ponudbe ter konec koncev tudi rezervacijo izbranega termina, ko bi se vi lahko udeležili takšnega tečaja. Popestrite si svoje življenje z novim športnim znanjem in uživajte v poučni ter zabavni šoli kajtanja – na snegu ali pa na vodi.