Vključitev mace in navadne zobačice v svojo prehrano

Dandanes lahko na trgu najdete ogromno ponudbo različnih prehranskih dopolnil, ki vsebujejo različne naravne sestavine, polne hranil. Prehranska dopolnila so definitivno en spekter, po katerem je dovolj povpraševanja in tudi ponudba na našem trgu je pestra in široka, vsekakor pa lahko najdete razlike v ponudbah, že samo glede tega, čemu so prehranska dopolnila namenjena. Za nekatere takšne sestavine, kot je na primer maca ste zagotovo že večkrat slišali, kot na primer za navadno zobačico, a obe sestavini imata določene lastnosti, ki vplivajo na kakovost vašega življenja, v tem primeru, ko gre za kombinacijo obeh, boste tudi izboljšali svojo spolno moč ter s tem svoje spolno življenje na splošno.

Katere so zdravilne lastnosti mace?

Maca je tista sestavina, ki se je nekaj let nazaj pojavila na trgu in je postala izredno priljubljena. Med njene zdravilne lastnosti štejemo vitamine, izboljšano spolno življenje, pozitiven vpliv na žensko zdravje, več energije, boljše splošno zdravje, izboljšana koža in pozitiven vpliv na ravnovesje vašega razpoloženja.

Kaj pa so zdravilni učinki navadne zobačice?

Prehransko dopolnilo navadne zobačice je tisto, ki poveča raven testosterona in s tem seveda tudi spolni nagon ter učinkovitost. Navadno zobačico športniki sicer uporabljajo tudi za povečanje moči, domneva pa se da ta sestavina pripomore tudi k večji proizvodnji sperme oziroma jajčec. Med drugim je navadna zobačica odlična tudi za zdravljenje ledvičnih kamnov, alergij in boleznih srca.

Če vas zanimata maca in navadna zobačica kot pripomoček za izboljšano spolno moč pa vsekakor obiščite spletno trgovino Man-up.si.