Kakovostna pregradna protipoplavna zaščita Lenoir

Na našem trgu lahko najdete kar nekaj vrst protipoplavnih zaščit, med katere pa sodijo tudi protipoplavne pregrade Lenoir. Gre za protipoplavno zaščito, ki je dolga 5 metrov, visoka 30 cm in težka nekje osem kilogramov. Ta pregradna protipoplavna zaščita zamenjuje kar 110 pravilno nameščenih protipoplavnih vreč. Dobro, kajne?

To pa še ni vse. Pregradna protipoplavna zaščita Lenoir je tako enostavna, da sta za postavitev le te potrebni le dve osebi, ki bosta to opravili tudi izjemno hitro. Vodno protipoplavno pregrado je namreč potrebno vzeti le iz transportne vreče, jo razviti in namestiti tam, kjer želite preprečiti razlitje poplavne vode. Gre za protipoplavno zaščito, ki jo je mogoče učvrstiti tudi z uporabo klinov. Lahko jo dobite že opremljeno z utežmi na vodni strani, lahko pa jo tudi sami obtežite z vrečami.

Tovrstno protipoplavno zaščito se uporablja tudi za zajezitev potoka, v primeru, da bi želeli odvzeti požarno vodo. Skratka, lahko bi rekli, da je pregradna protipoplavna zaščita Lenoir vsestransko uporabna za vse enote zaščite in reševanja, saj jim zagotavlja enostavno posredovanje v različnih primerih, celo v primeru razlitja nevarnih snovi.

Če vas morda zanima še več o tej vrsti protipoplavne zaščite vas vabim, da obiščete splet in se obrnete na strokovnjake, ki vam tovrstno protipoplavno zaščito lahko posredujejo. Poskrbite za to, da boste vi, vaši bližnji in okolica kar najbolj varni pred poplavami. Verjamem, da si boste sami hvaležni, prav tako pa vam bodo še bolj hvaležni ljudje v vašem okolišu.