Catering meni – meni, ki navdušuje

Posamezna podjetja oziroma gostinstva, ki se ukvarjajo tudi s cateringom, se lahko v prvi vrsti pohvalijo s storitvijo catering meni. Ta je ponavadi izjemno bogat in vsebuje skorajda vse. Tudi najbolj izbirčne osebe bodo nad njim zagotovo navdušene.

Catering meni – od hladnih jedi naprej

Preden se odločimo za catering, seveda pregledamo tudi catering meni. Ta je ponavadi izjemno dolg in na njem lahko opazimo celo vrsto izbranih jedi, ki jih obožujemo prav vsi. Večina menijev se pričenja s predstavitvijo hladnih jedi, ki pa jih vsekakor ni malo. Med izjemno priljubljenimi jedmi te vrste so tako hobotnica z gamberi, francoska solata, sirov tris ter podobo. Izredno zanimiva stvar, ki jo lahko najdemo na meniju je tudi izbor kruha. Ponavadi je ta v tej ponudbi prav poseben ter tudi okusen na prav svojevrsten način. Tudi njegova oblika je pogosto prav posebna. Seveda meni vsebuje še glavne jedi, sladice ter še kaj.

Catering cena je odvisna od števila oseb, ponudbe in še česa

Seveda pa je tudi tu, kot pri vsaki stvari, za nas pomembna tudi cena. Zavedati se moramo, da je catering prav posebna oblika pogostitve, ki se je ne poslužujemo vsak dan, zato moramo pričakovati, da bodo cene malce višje, toda v primerjavi s tem, kar nam je ponujeno ter storjeno, so cene še vedno nizke. Catering cena pa je seveda odvisna od številnih dejavnikov. V prvi vrsti je pomembno, kaj vse bo vključevala ponudba, potem pa je pomembno tudi število oseb in nenazadnje so vanje vključene tudi naše posebne želje, ki smo jih tako mimogrede povedali našemu odličnemu ponudniku.